Meistä

Hei!

Olen vuonna -85 syntynyt nainen Raumalta. Perheeseeni kuuluu mies, 2 lasta ja 3 koiraa. Asumme omakotitalossa Rauman Vasaraisilla.

Koirista olen ollut kiinnostunut jo pienestä pitäen, ensimmäisen koirani (kääpiöpinseri) Lennun sain 13 vuotiaana. Tuolloin touhusin ja harrastin koiran kanssa innokkaasti Tokoa ja Agilityä, saimme kerran jopa vuoden toko-koira pystin Rauman Käyttö ja Seurakoirat Ry:ltä.

Vuonna 2005 siirryin hieman isompaan rotuun ja meille muutti Dobermann, Kedar Betelges "Kelmi". Kelmin myötä tutustuin suojelu harrastukseen ja muuhun palveluskoirapuolen koulutukseen.

Sittemmin kiinnostukseni siirtyi Amstaffeihin, erityinen koira joka kiinnostukseni herätti oli Johanna Andstènin(kennel Baxtaff) koira Diiva(kredo Festa Tomorrow Fantasy). Ensimmäinen Amstaffi minulle tuli sijoitukseen Johannalta vuonna 2007. Mindyn myötä aloi kierrellä näyttelyissä ja suoritin myös BH.kokeen Mindyn ollessa 2.vuotias. Tästä sitten on Mindyn suvun jatkuessa Amstaffit meidän perheessä lisääntyneet kuten myös yhä tiiviimmin kiinnostukseni rotuun.

 Nyt tarkoitukseni on aloitella pienimuotoista kasvatustyötä rodun parissa. Tulevat pentueet tulevat kasvamaan perheemme parissa omissa asuintiloissamme.